LogoAlternatieve Financieringen


Univé komt veel over de vloer bij Startups, Scale ups en gevestigde ondernemers en merken dat er veel vragen rondom alternatieve bedrijfsfinancieringen leven. Grootbanken zoals Rabo, ING en ABN-AMRO verstrekken financieringen veelal alleen nog via gestandaardiseerde aanvraagprocedures (online). Veel ondernemers missen persoonlijk contact en begeleiding. Sinds de start van de financiële crisis zijn er diverse alternatieve financieringsvormen op de markt gekomen, zoals crowdfunding, kickstarters, kredietunies en andere ondernemers voor ondernemers platforms.

Unive wil vanuit haar maatschappelijke rol antwoorden geven op uw vragen over alternatieve financieringen  en welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf of plan. Wij hebben Collin Crowdfund, de Noordelijke Ontwikkeling Maatschappij (NOM) en de Krediet Unie Groningen bereid gevonden een presentatie te geven.Het doel is om u inzicht te geven van het pallet aan alternatieve financieringsvormen. 

Wij nodigen u van harte uit om op woensdag 12 juli vanaf 16.00uur tot ca. 18.00uur in Launch Café in Groningen. Na afloop is er ruimschoots gelegenheid om na te borrelen en contact te leggen met medewerkers van de financiers of Univé.

Normaal (€0,00) - Verkoop gestopt

Einde verkoop

12 juli 2017, 16:00 - 18:00 (GMT +00:00 UTC)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Groningen, Herestraat 106

Google maps »